Stockholm

Imorgon blir det heldag i Stockholm med Syster. Vi ska käka ute, gå på museum, dricka jävligt mycket alkohol och bo på hotell under natten. Egentligen lite onödigt att bo på hotell när vi typ bor precis vid Stockholm, men bara för att lyxa upp min och absolut hennes helg lite. Hon förtjänar en bra dag i Stockholm med mig.

Sitter på jobbet nu, ska snart hem.


Aborrberget

Påväg till Ica för att köpa lite grillmat och möta upp gamla vänner. Sedan ska vi till aborrberget, där vi alltid hade våra tonårsfyllor förut.
Skriver senare igen.


Ärren bevisar den gömda styrkan


När inget hjälper, och rakbladet är i närheten.

 
 
Håller i mitt rakblad, jag skulle lätt kunna skära lite djupare den här gången. Och skära så att läkarna inte kan sy igen det. Jag skulle lätt kunna avsluta mitt liv här & nu.
 

Du var och kommer alltid finnas i mitt trasiga hjärta.

 
Föralltid, det var vad vi sa. När vi är 80 år, då skulle vi sitta i gungstolarna och dricka baja päron, för det var vår alkoholdryck. Och varje gång jag föll, plockade du upp mig, för ingen annan kunde och ingen annan brydde sig. När jag bråkade med Pappa, då kramade du mig och sa att allt skulle bli bättre. När jag pratade med Mamma i telefonen, då satt du bredvid och vägledde mig genom samtalet. När jag drömde mardrömmar, då knackade du på dörren till badrummet tills jag öppnade.

Aldrig någonsin hade jag känt ett så starkt band. Du var min bästavän, den som jag alltid tydde mig till. 22 juli 2012, när jag var så nere att jag skar mig. Du fick reda på det och du sa "skär du dig igen så kommer jag också skära mig" och det var allt som behövdes för att jag skulle sluta. 
När jag hade bråkat med T och M och inte svarade på SMS (för jag var uppe på vinden och städade) och du blev så orolig att du kom hit för att kolla till mig.
Förlåt för att jag aldrig riktigt uppskattade din vänskap. Förlåt för att jag inte räckte till. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden till sommaren 2012, när allt var frid och fröjd och vi satt och drack kaffe till våra cigaretter. Vi spelade kort och var så mogna att till och med min mamma skulle bli stolt. 
Jag skulle kunna göra vad som helst för att få vara din bästavän en dag till.

Och alla dem där sakerna jag har skrivit, allt det där jag kallade dig, att du var en dålig vän. Jag tar tillbaka det, för du är den bästa jag kan få. Jag vet inte vad som hände i slutet, men vi var inte oss själva. 
Kom ihåg, du är en underbar vän och person. Du kan bli vad du vill i ditt liv. När skolan är tuff så klarar du alltid den, när relationerna i livet krånglar så hittar du alltid lösningar. För du är stark. Och jag önskar dig allt som är bäst. Jag kommer alltid att älska dig, min vän.
 

Svar till frågestunden del 1

Om du hade barn, hade du velat att dem skulle gå i dem skolorna du själv gick i? Har du något roligt inplanerat för sommaren? Vart vill du helst dra iväg på utlandssemester? Hur känns det nu att ha tagit studenten?
Mina barn hade inte fått gå i de skolorna jag gick i. Skolorna var dåligt byggda och dåligt planerade. Kanske skulle kunna överväga valet om skolorna skulle få grymma lärare.
Sommaren 2013 kommer jag jobba till 100%, så nej, inget inplanerat. Skulle ha åkt till Ullared med några kära vänner i slutet av juni men nu blev det avblåst.
Helst skulle jag vilja åka till Polen. Dricka sprit, och titta på koncentrationsläger/förintelseläger. 
Att ha tagit studenten suger verkligen. Jag saknar skolan, saknar klasskamraterna, saknar lärarna, saknar rutinerna.

hur handskas du med svåra minnen? 
har du några drömmar? 
vad i livet värdesätter du högst?
Hm, jag vet inte, har lite olika strategier. Beror på hur stark jag är i psyket just när minnena dyker upp. Om jag får jättejobbiga minnen så måste jag skära mig, speciellt om inga av mina vänner svarar. 
Jag har framtidsdrömmar, eller då och då. Ibland känns allting bara så långt borta. Men jag har drömmar om att hitta en bra kille, få två/tre fina barn, bo i en villa lite utanför staden och jobba inom kriminalvården (lol, värsta lyckligadrömmen)
I mitt liv värdesätter jag pappa högst.

Favoritlåt just nu? 
Society - Eddie Vedder

Bra boktips? 
Femtio nyanser av honom, paganinikontraktet, råttmannen

Vilka kortlekar kan du? 
Alltså, haha. Vänd 10an, hjärtersju, president och slav (eller vad den heter?), finns i sjön

Gillar du någon speciell atm? ;) 
Åh, jag vet inte. Ja, eller nej. Kanske.

Har du planer på att fortsätta plugga? 
Ja, det har jag. Tror jag.

När var senaste gången du låg inne? 
Typ två år sedan.

Hur ser ditt drömboende ut? Detalj PLZ! 
En villa, lite utanför storstaden.
 


 


 

Snälla, försök stoppa mig då.

Är bara så trött och irriterad. Vill lägga mig i sängen igen och dö. Sova några timmar och försöka vila upp mig. Men sånt finns det ingen tid för.
Hatar midsommar, julafton, nyår och alla andra högtider som innebär att föräldrarna kommer bli fulla. Men jag tror midsommaren är värst. Hela den här helgen kommer pappa vara full. Han börjar dricka redan vid tolvtiden. Igår var han dryg och irriterande. Han ställde samma frågor hela tiden. Fick typ frågan "när börjar du jobba imorgon?" 25048103 gånger. Till slut blev allt för mycket och jag gick ner till mitt rum.

Jag är så otroligt rädd att jag ska skära mig den här helgen. Efter all jäkla slit med jobbet direkt efter skolan, pappa som dricker allt mer och mer och Fru som provocerar mig så känns det som att jag kommer få en fet ångest.
Snälla, försök stoppa mig då.


Ditt handlande är inte acceptabelt

Kom inte och tro att du är en översittare som kan röra dig fritt. Tro inte att du kan komma och gå som du vill i mitt liv. Och tro absolut inte att du har fritt inträde till mitt hjärta.
Det du gör just nu är inte okej. För du vet att det ger mig falska förhoppningar att du saknar mig och att du vill bli vän igen. Men när jag skriver så svarar du inte & du är så jävla arrogant en människa kan bli. Och feg.


Bloggtorkan hänger här

Har fortfarande en jäkla bloggtorka! Kom igen, peppa mig, håll inte käften! 
Ställ frågor, kommentera, kritisera, gör vad fan ni vill..
-> frågestunden: Frågestund för fan
 
 

Frågestund:

Ställ frågor på allt ni kan tänka er. Har världens bloggtorka.


Saknar er.

Är trött på att sakna och inte bli saknad tillbaka. Trött på att komma ihåg underbara minnen med I, E, D, T.
Jag är klar med att sakna. Jag tjänar inget på det. Från och med nu, ska ni få kontakta mig ifall att det är så ni saknar mig.


Jävla extra pass

Är så otroligt jävla irriterad, finns inte ens ord. Igår ringde jobbet in mig för någons mormor hade dött, så då fick jag jobba dagen efter studenten -.-
Idag fick jag ta A's pass, jobbade 7.15-21. Imorgon jobbar jag 8-22.
Sedan skulle jag vara ledig till torsdag. MEN jobbet ringde in mig på måndag och tisdag. Är så otroligt jävla fucking arg.


Sjung om studentens lyckliga dag

Nu är studenten över. Hade alla mina underbara syskon här. Alla förutom Mick. Fick många fina presenter, dyra halsband och armband :)
Senare mot kvällen drog jag och min syster ut Kungsgatan i stockholm och drack på marions. Klockan tolv stängde puben och vi gick in till tunnelbanan för att värma oss. Runt tjugo i ett kom min storebror och hämta oss och jag var hemma halv två.
Min mamma sa aldrig grattis igår. Hon hörde inte ens av sig.

Please stay. I need you.

 

vill att du ska veta hur mycket jag saknar dig,
hur lite jag tänker eller pratar nu för tiden,
varje ord förvandlas till ett minne från dig.
Du var som mitt liv, min uppväxt.
Vi två hade gjort alla dem knäppa sakerna tillsammans,
och jag vill inte förlora dem,
jag vill inte glömma dig
men jag vet så mycket att jag måste.
Skärandet har ökat, och jag försöker sluta.
Ingen vet hur jag känner mig, ingen.
För ingen vet hur mycket jag saknar dig.


En stressad och deprimerad student.

Imorgon är D-dagen. Min student äger rum. Mina syskon och min pappa kommer fira mig, dem kommer ge mig all den kärlek jag behöver imorgon. Och jag kan inte bli lyckligare.
Men ändå känner jag mig deprimerad. Jag är stressad, jag saknar mamma, vill ha min mamma på studenten, jag önskar att jag hade kämpat hårdare i skolan, jag vill ha tillbaka E. 

✘ Har precis fått tag i en person som kan köpa ut min dricka. Räcker tre breezer, en champange och en stor dooleys? Behöver jag vodka? JAG VET INTE ENS VAD JAG SKA DRICKA.
✘ Har inte köpt något till champangefrukosten. JAG VET INTE VAD JAG SKA ÄTA.
✘ Kläderna är köpta, men jag är missnöjd, klänningen sitter konstigt, jag gillar inte klänningar, jag vill inte visa mina ben eller armar för den delen.
✘ Jag är för deprimerad för att ens tänka mig att jag kommer le imorgon. Att jag kommer le på riktigt.
✘ Är så fucking jävla orolig att jag kommer få sneflipp på kvällen och försöka ta livet av mig.
✘ Jag vill inte bli vuxen. Vill inte ta studenten. Vill inte börja jobba på heltid. Jag saknar skolan. 
✘ Naglarna ska fixas ikväll, jag måste duscha ikväll, fixa iordning allt som behövs då jag ska sova hos min kompis, jag måste komma ihåg att ta med studentmössan, jag kommer inte komma i säng förens typ 3 inatt.
✘ Fotograferingen börjar klockan 8 imorgon. Det betyder att jag måste gå upp typ runt 4-5. Ska sminka mig, locka håret, fixa iordning kläderna, ta med all dricka till skolan imorgon. ALLTSÅ, skjut mig. Right in my face.

Glenn kan supa, Glenn kan slåss och Glenn kan röka sina bloss.

Björn Rosenström.
Bästa musiken, textens och idéerna. Vill se honom live. Vet att han spelar i Örebro den 5/6 men då tar jag studenten...


Handleder

Sitter på bussen påväg till handleder.blogg.se hemstad.
Känns så overkligt att äntligen få träffa henne på två år och utanför psyket.
Glädjetårar som rinner ner för min kind.


RSS 2.0