Jag är för alltid sann och tusen gånger starkare.

 
 Fuck u och dina patetiska ursäkter
 Fuck u och dina lögner
 Fuck u och dina löften
 Fuck u och din falskhet
 Fuck u för att du lämnade mig, alone

___________________________________________________________________
 
Jag var för alltid sann mot dig. Sa det som störde mig och det som jag kände. Jag gjorde allt för just dig. Lämnade läxorna ogjorda, var uppe längre på nätterna bara för att finnas för dig. Jag släppte alla andra bara för att hålla dig närmast. 
Men du var tvungen att göra allt så jäkla komplicerat. Att ljuga för mig och hitta på ursäkter för att slippa mig. Du lät mig sitta med herr ångest själv. Du hade aldrig tid. 
Men jag är tusen gånger starkare.

Anonym bloggare. Fördel/nackdel?

Det här är troligen det mesta ni kommer få se av mig.
Jag vill lägga upp bilder på mig själv. Men på något sätt känns det tryggare att vara anonym och då känns inte bloggen så egotrippad.
Men någon gång kanske jag fliken in bilder på typ någon kroppsdel/ del utav ansiktet.

Förresten. Tycker ni det är skönare att läsa utan att veta vem bloggaren är och hur bloggaren ser ut?


I know that I did something wrong.

Jag såg Honom idag, jag vet att det var Han jag såg. Han såg inte mig men jag kunde inte sluta kolla på Honom. Det hade bara räckt att Han skulle vända sig om och Han hade sett mig.


Våldtäktsångest

Hans händer. Hans mörka ögon. Hans andedräkt, hans kläder, hans ilska, hans sorg, hans hår, hans leende, hans händer och hans djupa andetag.

Allt är fastprintad i mitt minne. Varje steg som han tog, varje gång som han log och varje ord som han sa.
Jag känner fortfarande av honom. Jag kommer fortfarande ihåg hur ont det gjorde när han tog min oskuld och förnedrade mig så extremt mycket. Jag kommer fortfarande ihåg hur hårt han höll i mig och hur han höll för min mun så jag knappt fick andan.
Han skadade mig. Han slog, stötte till mig, skada mig där nere, höll hårda handtag på mig och fick mig gråta.

Det gör ont när jag tänker tillbaka till den dagen/natten. På honom. På smärtorna och såren efter.


Smutsen har trängt sig in under huden.

Jag skrubbar och skrubbar, tvålar in kroppen extra mycket, ändå är jag lika smutsig och äcklig som innan.
Jag blir aldrig ren. Hur länge jag än står i duschen och det spelar ingen roll om jag duschar varje dag.

Det är så svårt att gå till skolan när jag känner mig såhär äcklig. Jag är oren, jag är ett offer och jag är föralltid jagad av tankarna.


Gestaltens tankar, flickans känslor och min smutsiga kropp

När jag ser en grön munktröja stannar jag upp och hjärtat slår extra slag. Blodet pumpar fortare och jag står som förstelnad.
Tankarna flyger runt i huvudet. Frågorna studsar som en gummiboll i huvudet. Hjärnan snappar upp varenda tanke, varje känsla och maximerar min ångest. Kroppen är smutsig av alla tankar och känslor.

Återigen är jag en liten flicka, en tolvårig tjej som är oskuldsfull. En flicka utan onda tankar om människor och män. En flicka som förlitar sig på andra.
Sedan, efter bara någon minut, förvandlas denna lilla lyckliga flickan till en gråtande gestalt. Som blöder mellan benen, som har blåmärken på låren och magen, rivsår på armar och ben, ömmande hårbotten och ömma bröst. Gestalten har ont, hon kan knappt gå. Och gråten är hennes tal. Hon kan inte skrika eller berätta.
Den här gestalten lever fortfarande inom mig, hon äger fortfarande en stor del utav mig.
Och hon kommer aldrig bli ren.


Blogg.se, er app suger

Jippi, bloggappen fungerar! Nu kan jag blogga igen :)
Fast jag har typ inget att blogga om,


Jävla skit app

bloggappe fungerar inte. Och jag bloggar bara från mobilen typ. 
 

Hold on.

Försöker hitta saker som ska ge mig positiv energi. Mando diao, vårmarknad, träffa syskonbarnet, jobbets framgångar, bra betyg i skolan. Men ändå räcker det inte. Det är för lite.
 

Förlåt för att jag aldrig uppdaterar på den här bloggen. Men jag kan inte hitta energin. Eller tiden. Schemat är jämt fullt. Skola, jobb, plugga, träffa kompisar. Dessutom kommer jag inte på något som jag ska blogga om. Ge mig tips?

Papput blir 60 år idag och jag älskar honom över allt annat.

Pappi fyller år idag. Han blir 60, ett jämt tal.
Han är i Egypten just nu och kommer hem imorgon kväll. Alltså firar jag honom imorgon.
Har köpt presenter till honom. Dock är det tok för lite. Typ presentkort på dressmann (300:-), whiskeyglas (199:-), cdskiva med Rolling Stones som är hans favoritband (99:-).
Så imorgon ska jag gå runt i staden där min skola ligger. Förhoppningsvis hittar jag något bra där. Kanske någon tröja eller så.


.

Finner ingen tid eller lust att blogga just nu. Det är så mycket i skolan, Apu-rapport, PA-rapport, karaktärsprov, religionsprov, förbereda för idrottsdagen som vi arrangerar till särskolor, redovisningar..
Allt det som står ovan tar all min tid. Och när jag finner tid till att blogga så känns det ändå som ingen läser det.

Så jag vet inte vad jag ska göra. Ifall jag ska stänga ner bloggen och starta upp en annan när jag har mer tid eller om jag bara ska ta en paus..


Sånt som får mig att tappa suget för att blogga, tyvärr.

Kul att ni kommenterar. Har många läsare men får aldrig kommentarer. Är det jag skriver så värdelöst?


Jag bor i en övergiven stad

Jag är bara så trött, psykiskt trött. Önskar att pappa vore här så jag kunde prata med honom. Vill kunna prata med någon, bli kramad och omtyckt.

Vill verkligen inte leva men samtidigt så är jag för feg att ta livet av mig själv. Är för feg för att trycka rakbladen lite djupare, för feg för att ta det där klivet ner på rälsen, för feg för att ta några extra tabletter.
Önskar att det fanns dödshjälp i Sverige. Typ föreningar som kunde coacha en till att ta sitt egna liv.


Förstår du inte att du har sårat mig tillräckligt?

Ellabella sa något klokt till mig idag. "Man märker fort om det var äkta vänner eller inte. Om man inte tänker på personen efter kontakten har bryta bevisar det bara att det var bäst att bryta kontakten."

Är så jäkla trött på allting nu. Vill skriva massa inlägg om henne men samtidigt så orkar jag inte lägga ner energi. Och dessutom har jag inte tänkt på henne, alls. Jag har kunnat släppa den bördan från axlarna och kunnat fokusera på skolarbete, andra vänner, jobbet och mitt mående. Så jag tänker inte skriva något mer. Hon kan fortsätta med sina texter men jag tänker inte fortsätta längre. Det är helt över. 100% slut.


Jag lever, men döden står bara ett stenkast ifrån. Men döda mig bara

Jag duger inte till något. Inte ens till att ta livet av mig. Är för feg.
Satt med tabletter i handen. 10 st cipralex, 7 st lergigan, 4 st zopiklon. Vet inte ens om det hade räckt till en överdos. Antagligen inte.
Men jag är trött. Trött på att bära dessa tankar. Trött på att spara tabletter och sedan sitta med dem i handen och ha fetaste ångesten. Trött på att leva detta äckliga liv.

Pratade med psykologen idag. Om mina tankar (eller jag sa att jag sparar tabletterna). Sen bad han mig att ringa ett speciellt nummer om allt känns jobbigt och jag sa att dem kommer jag nog ändå inte göra och så stack jag.

Jag klarar inte att ta mitt eget liv. Inte på något sätt. Varken att förblöda, hoppa framför tåg eller ta överdos. Jag är patetisk och feg.


Say goodbye to this dark twisted world.

Hur många tabletter måste jag ta för att dö? Lergigan btw.


✤ När världens alla tak rasar ihop ska jag gräva en grop för oss två. ✤


Mina allra hemligaste tankar. Sådana tankar som jag ej har delat med mig med någon. Tankar som studsar runt i mitt huvud varje dag.
 

Jag känner mig oduglig. Känns som att jag inte betyder något för någon. Känns som att jag misslyckas med allting jag gör.
 
Förutom att skada mig. Där känns det som att jag duger till något. Att det är något som jag åtminstone kan. 
 
Jag vill ta livet av mig men är rädd att misslyckas och folk kommer tycka att jag gör allt för uppmärksamhet. Jag har sökt på flashbacks, forum etc hur många tabletter man måste ta för att dö, hur djupt man måste cutta för att förblöda, hur lång tid det tar att drunkna, om hela kroppen försvinner ifall man hoppar framför tåg och ifall det är 100% säkert att man dör om man hoppar framför tåg.
 
Det känns som att folk umgås med mig för att de tycker synd om mig. Ifall jag vore frisk så skulle ingen umgås med mig. Då skulle jag bara vara en i mängden.
 
Vad fan skulle jag göra om min pappa dog nu? Vart skulle jag bo? Hur skulle min student se ut? Vem skulle jag prata med när allt krånglar sig?
 
Det är mitt fel att jag blev våldtagen och sexuellt utnyttjad. Jag kunde ha kämpat hårdare, skrikit högre och slagits bättre. Jag kunde ha tänkt igenom allting en extra gång. 
 

Jobb

Nu ska jag åka till jobbet, börjar 16.00. Slutar sent :(


Fråga: Du verkar vara en stark tjej som har gått igenom många jobbiga saker..

Fick en fråga här på bloggen. "Du verkar vara en stark tjej som har gått igenom många jobbiga saker.. 
Kan du inte skriva lite om dig själv? Liksom em du är, vad du gillar att göra etc."
 
 ➩ Mitt namn börjar på bokstaven V, därefter kallas jag för V i bloggvärlden.
➩ Jag är 18 år och fyller 19 år i Augusti. 
 Jag har 6 syskon, jag är minsta barnet.
 På min fritid läser jag mycket, gillar att leta efter äldre böcker på loppisar. 
Jag älskar att dricka alkohol. Gillar att bli full och fucka ur. Dricker all sorts alkohol. Sprit, vin, öl, cider, likörer.
 Jag är halvfinne. Min moder flyttade från Finland när hon var tonåring.
 Jag har testat droger.
Destruktivt sex är typ det bästa jag vet.
 Jag växte upp med en syster som är bipolär/ADHD och med en bror som är autistiskt. 
 164 cm kort, brunt hår, glasögonorm, stora och klumpiga fötter, ful näsa och små ögon.
 Jobbar som personlig assistent
 Röker LM forward, Level, BH. Har rökt sen jag gick i sjunde klass. 
 

Men jag vara stark, jag kan få allt. Jag kan sprida färg, jag kan regera. Men det blir nog en till kaffe och en cigarett.

 
Tidigare trodde jag att det var fel på mig. Trodde att jag gjorde fel så att mina "vänner" lämnade mig. Men nu, när jag har blivit lämnad gång på gång, har jag insett att det inte är fel på mig. Det är "vännerna" som det är fel på. Jag väljer helt fel människor som ska föreställa mina vänner.
Vissa har lämnat mig p.g.a min psykiska ostabilitet, för att jag har skadat mig på olika sätt. Det är fel utav dem, att bli rädda för mitt destruktiva beteende. Jag är den jag är, och om jag skär mig så ska man inte lämna mig i sticket. Man ska hålla om mig, stryka mitt hår, torka mina tårar, lägga om mina öppna sår och prata med mig. Inte springa ifrån och höra av sig någon vecka efter.

Jag är trött på att höra att jag är PSYKISKT SJUK. Jag vill inte höra er prata om vad som är bästa för mig och att bli tvångsinlagd vore det ultimata. Jag vill inte känna eran rädsla. Jag vill känna er kärlek.

Här är här utan dig.

Om du ville finnas skulle du ha kämpat hårdare, du skulle ha frågat hur jag mådde, du skulle ha brytt dig.
Om du ville ha mig som din vän skulle du ha respekterar mig och behandlat mig bättre.

Säger inte att allt är ditt fel utan jag påpekar att du kunde ha gjort mer. Lika som jag säkert skulle ha förbättrat något.
Men nu är det som det är. Du är där och jag är här. Vi är aldrig på samma ställe samtidigt.


Igår slogs vi om det sista vinet och idag fyller jag upp mitt badkar med flera liter vin.

Snart ska jag börja röra mig mot jobbet. Idag är det en kort dag, slutar klockan två. Efter jobbet ska jag åka buss till centrum och möta upp Carro2. Sen ska jag handla sängkläder och nya möbler till rummet. Vill ha en förändring.

Sorry för jättetråkiga och dåliga inlägg men jag bloggar bara från mobilen just nu. Kommer jag hem tidigt ikväll så kanske jag bloggar från datorn. Puss! <3


Så mycket bättre utan dig.

Känns så skönt att kunna gå vidare med livet. Att fortsätta som innan. Nu när du har förstått att allt verkligen är över så är allting så mycket enklare.
Inga fler sms från dig, ingen chans att bli sårad utav dig. Jag kan andas ut och slappna av i kroppen.

Borde ha insett för länge sedan att det aldrig skulle hålla. Att det skulle sluta såhär tills slut.


Jobbdag avklarad

Första dagen på jobbet. Började 16.00. Slutade 22.00.
Imorgon är det en ny jobbdag.


Pappa och Fru skilja sig?

Påsken är min favorithögtid. Det är en tid som man uppskattar allt man har i livet, man tar vara på det som är bra och vi firar Jesu uppståndelse. I alla hus finns det gula kycklingar och överflöd av godis. På långfredagen äter vi lamm och potatisgratäng, på påskaftonen är det ägg, sill och lax och på påskdagen äter vi laxpudding. 
Men den här påsken har bara varit katastrof. Pappa och Fru har bråkat. Långfredagen var lugn och påskaftonen var också lugn, eller åtminstone på dagen.
På påskaftonen (kvällen) började bråken. Som tur var jag inte hemma men stämningen håller fortfarande kvar sig.
Pappa hade sagt till Syster : "Hur skulle det kännas om X och jag skulle skilja oss? Nu blir det så iallafall. Du får som du vill nu, du har vunnit". Syster drog till mig och J på en gång. 
Dagen efter ringde Pappa mig och pratade. Han berättade allt som hade hänt, allt som inte fungerar i familjen. Jag är kluven och vet inte riktigt vart jag står. Självklart står jag på Pappas sida, alltid på Pappas sida. Men att han och Fru ska skilja sig? Jag kan inte tänka mig det.
 
 
Imorgon kommer en mäklare hit och värderar huset. 

RSS 2.0