I can always see the reflection in my razors.

Jag är bara så trött. Trött på jobbet, trött på sömnsvårigheterna, trött på saknaden och trött på att leva.
Vill snitta upp handlederna, men jag vill inte ha massa ärr som syns. Så det får väll bli att snitta upp benen istället. Då ser inte arbetskollegorna mina ärr och mitt patetiska mående.
Skär och skär djupare. Tills blodet har tömts och du har förlorat medvetandet. Skär så att du inte lever längre. Ta ditt liv.


Myabe you all should read this

 

V/CUTTED/

 

Boys laugh at what they put girls through but they won't be laughing when they're wiping tears off their daughters face for the same reason

╰☆╮Hans varma famn, när jag ligger i hans varma famn. Och tiden bara står stilla fast egentligen tickar klockans visare snabbare än vanligt. 
╰☆╮ Hans armar runt min kropp, och det känns som en barriär runt mig. Som en vägg, som ingen kan rubba. Här är jag trygg.



╰☆╮Dina kloka ord, som låter som en poesi i mina öron. Dina snälla ord som smeker i mitt öra och lindrar huvudvärken.
╰☆╮Dina händer som är perfekta. 
╰☆╮ Din fina fina personlighet, min fina A. 

 
 
○ Fuck, jag är kär. I en kille som jag vet att jag aldrig kommer få, som aldrig kommer bli min. Vi har för mycket saker mellan oss. Varför kan vi inte bara släppa allt och bara leva? Vi är för unga för att tänka på föralltid. Vi är för unga för att binda oss. Jag vill bara ha honom, hans kropp och hans personlighet. Jag vill ha honom i sängen igen, liggandes bredvid och håller om mig. 
 
HUR FAN SLUTAR MAN VARA KÄR?

Last year, do you even remember that day?

 
Ett år har gått och du verkar har glömt bort mig. För ett år sedan sa du "jag är så ledsen för att jag inte fanns här, jag älskar dig och lovar att finnas i fortsättningen. Skär du dig så skär jag mig"
Ett år, 365 dagar, 12 månader. Flera timmar och flera sekuner. Och nu är vi två främlingar i samma stad.
    Jag saknar dig och alla våra stunder. Alla gånger som du tröstade mig och kramade mig. Varje gång som du fick mig att skratta och varje gång jag kände mig behövd.
 
 

When the lights go out

Är illamående och vill spy. Bara för att må lite bättre. Hade jag varit ledig idag hade jag kunnat gå och sova en stund till.
Är så arg på kvällarna/nätterna. Jag kan inte somna, inte förens klockan är halv ett eller senare. Och under nätterna så vaknar jag, antingen en eller flera gånger. Och jag vet inte varför.

Ligger i soffan, ska snart åka till jobbet. Men jag vill hellre skära mig. Har något liknande med ångest just nu.


guess you have to remind yourself sometimes

 

Om fina A och hans mysiga famn.

Fina A stannade här i två nätter. Vi lanade första och sov andra natten. Så nu har han precis åkt hem och jag ska börja fixa mig för att åka till jobbet sedan. 
A har varit ett så fint stöd under tiden han har varit här. Han stannade en extra natt för att det blev lite familjeproblem här hemma. Pappa och hans alkohol med andra ord. A har legat i sängen bredvid mig, hållt om mig och tröstat mig. Inget mer än så. Inget mer behövs, kärleken är bättre än det sexuella.
Trots att jag under nattens gång har känt ett stort behov utav sex så har jag hållit i tyglarna. Den gamla kompisen försökte få med mig ut för att ha sex i hans bil, antar jag. Men jag stannade inne i sängen med A.

 
Nu är det slut med pappa och hans alkohol. Fru har ställt ett ultimatum.

683,000 forcible rapes occur every year, which equals 56,946 per month, 1,871 per day, 78 per hour and 1.3 per minute

Tänk dig..
När du är 12 år, förstörs ditt liv. På en natt lyckas en man slita itu ditt hjärta, han skadar dig fysiskt och psykiskt, han tar din oskuld, han hotar dig så pass att du inte vågar säga något på ett helt år och under det året är du så psykiskt instabil att du inte ens litar på dig själv och vågar vara själv på kvällarna. Tänk dig att vara 12 år och du skriker på hjälp så högt du kan men inte ett enda ljud kommer ut från munnen. Tänk dig att vara 12 år och du kämpar med hela din styrka för att springa därifrån.



Aldrig kan jag förklara den känslan jag hade, när jag lades in på psykakuten för att jag äntligen öppnade upp mig för en lärare och berättade att jag hade blivit våldtagen. Jag, som var offret, som hade fått leva med den här hemska hemligheten i ett år, fick låsas in. 
Och pappas min när han fick veta varför jag hade betett mig så konstigt under ett år. Hans tårar som föll ner på kinderna, hans ilska som bubblade upp. Och min kära kära storebror som satt med mig tills jag äntligen somnade på akuten. Och Fru som då förstod vad märkena mellan mina ben kom ifrån. 
Den dagen, som jag lades in, förstod alla varför kära lilla V hade förändrats så fort. Varför V skrek och grät, varför V inte längre kände sig trygg, varför V inte längre ville leva.

Alkoholen, pappas jävla alkohol

Orkar inte med pappas hantering av alkohol. Varje helg har han intagit för mycket alkohol och är full. Även vissa veckodagar är han påverkad utav alkoholen.
Och jag älskar min pappa, över allt annat. Han är mitt stöd i jobbiga stunder. Men jag är så trött på alkoholen nu. När det är kväll och helg, då går det inte att prata känslor med honom. Han sluddrar, suckar, glömmer bort och kan inte resonera.

Jag orkar verkligen inte. Jag vill ha tillbaka pappa som han var förr.


Olösta mordfall, kända mördare

Hittar aldrig något vettigt att skriva om. Allt blir bara slumpmässiga bokstäver som inte ens följer någon röd tråd. Kan inte skriva bra, kan inte skriva något som fångar läsares ögon.
Nu för tiden sitter jag och läser om mördare. Seriemördare, massmördare, olösta mordfall. Allt sånt där som det finns en viss spänning i. Och jag vet, det här låter helt sjukt. Att jag är intresserad utav mord.
Är det någon av er som har hört talas om zodiac-killer? Det finns en hel webbsida om honom, hans offer och möjliga misstänkta. Även hans chipper-code finns där, de lösta och den olösta. 
Läs mer om honom här -> Zodiac-killer
 

Man blir yr

Är trött, rent fysiskt och psykiskt. Försöker hitta saker som kan lysa upp min vardag men jag misslyckas gång på gång.
Har bott på hotell med fina fina A (ja, han ja är lite småkär i) och fina Syster. Kollade på dumma mej 2. Har jobbat järnet. Förbannat mig över E och alla jäkla problem.

Nu vill jag bara sova, vill dra täcket över huvudet och aldrig vakna upp igen. Vill ta en överdos, vill skära upp handlederna, dränka mig själv, hoppa in i ett brinnande hus. Men jag är för rädd, vågar aldrig ta det sista steget för att avsluta mitt egna liv. 
Och jag saknar min bästavän, men hon är i Skåna med sin pojke. Och jag vill bara träffa henne, få en stor varm kram och höra henne säga alla de där orden som jag verkligen behöver höra. Jag får nog ringa henne, störa henne på sin semster och bara gråta ut i telefonen. Bättre än ingenting. 

Svar till frågestunden del 2

Är du nöjd med ditt jobb även om du har haft jobbiga arbetstider? 
Ja, jobbet är givande. Dock är det ju tiderna som är jobbiga och ibland kan det vara jobbigt att ha en brukare i sådan jämn ålder som en själv. Jobbigaste tiden man kan få är 7.15-22.00
 
Har du någonsin suttit i rättegång?
Ja, två gånger. Ena gången var den en mopedolycka och andra gången var det om sexuella utnyttjandet. 

Hur varmt måste det vara i sjön innan du hoppar i? 
Vet inte, 20 grader kanske.
 
Vad gör dig på bra humör?
Killen, vännerna, den 27:e varje månad, när pappa är på bra humör.

Följer du någon serie atm?
Hart of dixie och family guy typ.

Favoritlåt just nu? 
Wake me up - Avicii

Hur är din relation med din mamma?
Det finns ingen relation alls. Jag valde att sluta jaga mamma när hon inte ens kunde gratta mig på min student. Innan var vår relation lite on och off. Men det var alltid jag som fick höra av mig till henne och då fick jag nästan tjata.


 

E, killen, bästavännen, mamma och kärlek.

Vad jag än försöker skriva så blir allt bara som en stor klump. Jag blandar ihop saker och skriver osammanhängande. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig och jag vet inte vad jag ska skriva om.
 
 

➊ 
Jag saknar E, kan inte ljuga om det. Jag vill skriva förlåt för allt dumt jag har gjort men samtidigt är jag alldeles för stolt för att skriva det.. Jag känner mig så otroligt jävla maktlös.
➋ Jag är kär i en kille som jag egentligen vet att jag aldrig kommer kunna få. Han är för fin för mig och vi har lite privata saker mellan oss. Men att ligga i hans famn gör mig så lycklig och glad. Att se hans ansikte lyser upp min dag. Men så fort jag kommer på att det aldrig skulle funka mellan oss så bryts jag ner.
➌ Min bästavän är gravid och helt plötsligt känner jag mig som den mest ensamma personen i världen. Hon har aldrig tid eller ork eller pengar att ses/göra något.
➍ Vart fan är mamma när jag behöver henne? Varför skrev hon aldrig grattis på min student? Varför hör hon inte av sig? Saknar hon inte mig..? Betyder jag inget..? (nu skulle jag vilja ha en stor fet kram av E)
➎ Jag saknar kärlek och sex. Så jag utnyttjar en gammal klasskamrat. Jag fortsätter att träffa honom trots att jag inte gillar honom och han gillar mig mer än som vän. 


 

SELF-HARMER PROBLEM #262

 
 

Mardröm

Vaknade inatt av en mardröm, suck. Drömde såklart om honom och om när han tog min oskuld.
Är äcklad och mår illa.


RSS 2.0