I JUST WANT SOMEONE TO TALK WITH ME LATE AT NIGHT.


Om du ser det här och du tar åt dig, ring mig då.

Jag är så trött på att aldrig kunna krama dig när jag behöver det. Jag är rädd att ringa och höra av mig när jag mår dåligt. Jag vill inte tjata på dig längre. Jag vill inte vara i din väg.


Du är det bästa jag har, den personen som jag jämt kunde räkna med. Som jag kunde berätta när jag skadade mig utan att må dåligt. Du var den personen som kramade om mig och aldrig lät mig gå. Du var den som kämpade med och för mig. Som stod på dina starka ben och höll upp mig. Vart är du nu? Vart är du?
Jag kommer alltid att älska dig och jag kommer alltid att bry mig om dig. Jag släpper inte in människor lätt (och det vet du) men på något sätt kom du långt in i min själ. Du smög dig in, mellan alla nerver och ärr. Du smög dig till mitt hjärta och klistrade dit en bit utav dig själv där. Den biten kommer jag hålla kvar så länge som jag lever.
Det börjar bli svårare att hålla ut nu. Det börjar bli svårare att klara allt det här själv. Saknar din röst, din tröst och dina kramar. Saknar ditt skratt och hur jävla söt du är när du gråter. Saknar dina skämt. Jag saknar min vän. Min allra bästavän. 

 
Du är den som har räddat mig flera gånger. Som har gett mig ultimatum och som har förstått mitt beteende. Som har kunnat ge mig de rätta råden och kunnat lyssna med rätt öra. Kom tillbaka.
 

YOU CAN HAVE MY HEART IF YOU DON'T MIND BROKENS THINGS

Jag suger på att uppdatera. Men till mitt försvar så har jag världens bloggtorka och blir irriterad på mig själv så fort jag loggar in på bloggen.
Vad vill NI läsa mer utav? Mina historier? Om våldtäkten? Om sexuella utnyttjandet? Lära känna mig bättre?
 

Ur balans - Stiftelsen

Jag skadar andra, inte bara mig
Vet du nu var du har mig
Du har inte en chans
Spring för livet, Jag är ur balans
Det här vad du får nu, nåt som inte fanns
Är du kär om livet, din fega fan
Ur balans

Ser du nu vad du gör
”Skit i honom, han mår inte bra”
är allt jag hör
Ser ni nu vad ni gör
Sover ni gott nu, vänta ni
Jag är psykiskt störd


Det här ger mig ångestx100

 
Fuck Ma A. Har ju IG i kursen och imorgon ska jag göra en prövning. 
För er som undrar, jag failade på NA p.g.a jag hade varit sjukskriven under en längre tid och missat en helvetes jävla många mattelektioner.

Ska trösta mig med AHS

 
Sitter i mitt mörka rum och försöker slå bort ångesten. Tankarna blir bara mörkare och djupare, svårare att slå ifrån. 
Har haft en påfrestande skoldag idag och det har tryckt ner mig så otroligt mycket. Jag orkar inte ens berätta vad som hände. 

SELF-HARMER PROBLEM #417


Feb. 25, 2013

Kan inte du bara förstå när jag säger nej?


Frukost

Tar en senare buss idag, så jag unnar mig en stillsam frukost gjort utav juice.

Vill bara tacka för alla kommentarer jag får. Ni är så gulliga som tar er tiden att skriva ner era åsikter/tips/pepptalk!
Uppskattar det högt, att få kommentarer. Det blir lättare att skriva om jobbiga saker när jag har ert stöd och jag får en varm känsla i kroppen. Tack gosungar!


SELF-HARMER PROBLEM #36


Vill.Inte.Ha.Praktik

Jag vill inte börja praktisera. Jag tycker att det är så mycket roligare i skolan. Läsa i skolboken, anteckna lite och ha sina fasta rutiner/rökpauser/kompisar.


Du lever för farligt.

Vi var ju ute och sladdade/burnade igår. Fyfan vilken jävla adrenalinkick man fick.
Kvällen började med att vi skulle skjutsa hem J till Kallhäll men vi behöll honom. Vi skulle leta efter ställen att sladda på, testade på IKEA parkeringen i Barkarby men det var för mycket grus. Sen åkte vi till Kungsängen där vi blev stoppade av polisen. Haha, fail. 
Sen drog vi vidare till min stad och sladdade här. 
 
Det var en minnesvärd kväll åtminstone. Fick träffa min gamla bästavän och snappa upp lite på vad som har hänt i hans liv på senaste tiden. 

Tjejen som tröttnade på att vara undergiven.

 
Är så trött på människor. Speciellt de människorna som finns i min omgivning. T.ex. människor som inte kan ta ett nej som ett svar och som jämt ska tjata på mig. Det gör mig bara irriterad och besviken. Har börjat att säga till ordentligt nu, skiter i att folk blir sårade. Trött på att själv bli sårad och skadad. Trött på att vara undergiven.

Sladdat och burnat

Har varit ute med Kecke, J och Syster. Vi har kört bil, sladdat och burnat. När vi körde i Kungsängen blev vi stoppade av polisen. Blåljus och grejer.

Jag kom hem nyss. Fett ont i huvudet och mår illa. Vettefan vad felet är på mig. Äter knappt, mår bara illa hela tiden. Kan knappt prata, har fetaste huvudvärken. Kanske borde söka upp en läkare?


Dålig uppdatering

Är så trött. Slut i kroppen. Inga krafter.

Imorgon (idag) ska jag träffa min gamla bästis. Ska bli intressant. Se vad som händer och sägs.


To a better world.

Hejdå.

When the thoughts is killing you

Två bilder som berör mig stark. Jag får en klump i halsen och en massa jävla flashbacks.

Hur kunde jag vara så otroligt korkad? Att bli våldtagen? Hur kunde jag vara så dum att jag inte förstod något från början? Förtjänade att bli våldtagen och berövad min oskuld. Förtjänade alla blåmärken och rivsår. Förtjänade smärtan och tårarna.


M.K

Ligger och tänker på M.K.
Hur han så lätt kunde förstöra det jag hade byggt upp efter våldtäkten. Hur han kunde utnyttja mig sexuellt när jag var så liten och förstörd.

Det som skrämmer mig är hans närhet. Hur nära han bor mig, hur snabbt han skulle kunna åka hit. 6 minuter, 4.4 km.


Förlåt C!

Fan vad mycket besökare jag får idag. Vet inte ens varför. Bloggar ju knappt.
Jag har träffat min vän idag, min C. Vi rökte och bara pratade. Hon berättade att jag måste ta tag i min ångest och att hon är orolig för mig. Att hon inte vet hur hon ska handskas med min ångest och mitt mående. Då förstod jag, vilket jävla komplicerat vrak jag är. Som utsätter henne för det här, som låter henne lida. 
Så på torsdag när jag träffar min psykolog ska jag ta tag i mina problem på riktigt. Då ska jag släppa ut alla mina känslor och tankar. Jag ska berätta vad som tynger mig och hur jag beter mig mot mina vänner. Mot min fina C, mot mina klasskamrater, mot min familj. 

American Horror Story.


Dags att kolla klart på American Horror Story. Ikväll blir det att dricka vodka i min ensamhet. Haha.
Imorgon är jag på kryssningen btw! Åker hemifrån kvart över två! ;)

Scars from our hearts

Jag har skurit mig. På benet/låret. Vill inte göra på armarna eftersom då kommer jag ha nygjorda sår till kryssningen.
Nu ska jag röka, ciao!


Behovet.

Har sånt stort behov av att skada mig själv just nu. Vill trycka rakbladet in i huden. Öppna huden och se hur blodet sipprar ut från öppningen. Vill känna rushen när blodet rinner och pappret blir helt rött. Vill känna blodet, vill känna den ilande känslan när rakbladet öppnar huden.
Har nästan abstinens, är beroende av att skada mig. På ett eller annat sätt. Skära sig, fimpa på kroppen, nypa/slåss, trycka ner händerna i varmt vatten, virra en halsduk runt halsen och dra åt. Alternativen är många.
 
Måste göra något nu. 

SELF-HARMER PROBLEM #233


Förlåt

Förlåt för att jag är svag.
Förlåt för att jag jämt är arg.
Förlåt för att jag är deprimerad hela tiden.
Förlåt för att jag finns.
Förlåt för att jag aldrig duger till.
Förlåt för att jag lever.
Förlåt för att jag är jag.


Less på livet och på mig själv.

Jag är arg hela tiden, gnäller och ger korta svar till pappa. Jag ser hur han sårad gång på gång men ändå slutar jag inte vara elak mot honom..

Nyss kom han och knacka på dörren, han räckte fram 50 euro (500 kr). Jag svarade att jag inte kan eurovalutan och han sa att han kunde sätta in 500kr på mitt konto istället. Elak som jag är säger jag argt till honom att det ska han göra. Han vänder sig om och säger tyst "ett tack kanske". Jag snäser tack och smäller igen dörren.


If someone ask you about me, then run.

Lyssnar på min dunkmusik, dansar och hoppar omkring i rummet. Försöker ta åt mig positiv energi. Idag ska jag må bra, idag ska jag skratta och vara glad.

Har på mig mina favoritjeans och en genomskinlig tröja.


She knows

Fuck allting. Har fortfarande fetaste ångesten. Men jag skadade mig aldrig igår. Jag städade rummet, tog lite tabletter och somnade.

Idag ska jag till en annan stad och träffa min storebror och hans dotter. Hon har precis fyllt två år.


Städar bort ångesten istället.

Nu ska jag försöka städa bort min äckliga ångest. Ska städa rummet. Sprita in sängen och borden, byta sängkläder, rengöra golvet och sen kan jag unna mig själv med att lukta på ammoniak. Det har jag förtjänat.


Minnen från inläggningen på BUP

Drog på chillkrök hos en gammal klasskamrat. Vi drack vin, jag blev full som satan och fick en snefylla. Låste in mig på toaletten och tog en sax, skar mig. Saxen var slö och inte alls vass. Tryckte djupare och djupare men blev ändå inga dödliga skärsår. Klasskamraten låste upp och drog ut mig. Han ringde till min pappa, som inte svarade.
Han ringde till min dåvarande bästavän. Hon kom över och försökte prata med mig. Försökte få mig på bättre tankar. Jag var så jävla full och började prata om demoner som ville döda mig. Som drog mig till döden
I bakgrunden kunde jag höra hur de diskuterade. "ska jag ringa polisen?" "har försökt ringa hennes pappa men han svarar inte" "nu har jag ringt polisen så dem har skickat en patrull hit"
Jag fick panik, låste in mig på toan igen och började skära mig på nytt. Min bästaväns föräldrar kom och försökte lugna ner mig. Hennes pappa satt och höll om mig, men jag var vild och bara slog och fäktade med armarna. Till slut kom polisen. Jag slog till ena polisen. Fick handbojor. Drogs till polisbilen och åkte till psyket. Under vägen försökte jag komma loss men jag lyckades fan inte. Gjorde bara ont.

 
 
Väl inne på psyket (tog typ 40 minuter dit) fäktade jag med armarna på nytt. En nattpersonal kom och tvingade i mig lugnande. Jag skrek något om att det var tabletter som dödade. Till slut började tabletterna verka och jag blev lugn/dåsig. Polisen lät psykpersonalen ta hand om mig. Jag fick ett rum. Sov bort ruset med en obs3
På morgonen spydde jag och somnade igen. När personalen skulle prata med mig verkade jag borta och ansågs som drogad med tanke på hur jag pratade (osammanhängande). Jag fördes till barnakuten precis bredvid. Där tog dem tester (EKG, blodprover och något annat där dem sätter små klisterlappar på hela kroppen). Proverna visade inget annorlunda. Tydligen var jag bara inne i en psykos och att jag var full gjorde inte saken bättre.
Jag fick åka hem dagen efter men med stark uppsyn. Pappa vakade mig hela tiden. Jag fick inte gå någonstans, jag fick inte prata med folk. 
 
 

Trying to survive.

Ska lätta på min ångest och gå ut och röka. Om jag hittar en fucking tändare. Glömde min hemma hos Syster när jag sov där inatt... 
Men, jag skriver när jag kommer in igen. 

BTW, funderar på att typ ha en frågestund här? Intresserade? Säg till isåfall!
(ni vet att ni annars kan skicka privata frågor via mejlen? Svarar på det mesta! [email protected])

SELF-HARMER PROBLEM #77


Makes me feel like I can't live without you.

Är så trött på mina tankar och mina känslor. Är så jäkla irriterad på mina tvångstankar. Är trött på min ångest.
Jag vill inte skära mig.
 

Ber så hemskt mycket om ursäkt!

Har verkligen glömt allting med mitt microsoft-konto! Lösenordet och vad svaret på säkerhetsfrågan är.
Så jag har gjort en ny mail nu! Det går att mejla mig på: [email protected]

Förlåt!

Har gjort fel med mailen! Har glömt mitt lösenord (minnet är som en jävla guldfisk)
Försöker komma åt konto i allafall, så häng kvar så ska jag fixa det här så fort som möjligt!

M.K

Han är bara 4,4 km ifrån mig. Det tar honom ca 6 minuter att komma till mig. 
Han fyller 43 år iår. Han fyller år samma månad som min pappa fyller år.
Han har facebook.
Vi kan stöta på varandra hur lätt som helst. Vi kanske handlar samtidigt, åker buss samtidigt, ska till läkaren samtidigt. 
 
Anledningen till att jag aldrig känner mig trygg i min stad.

Lösenordet till min låsta blogg

Från och med nu kan man be om lösenordet till min andra blogg. Efter att ha varit låst för alla i en månad så tänkte jag börja släppa lite på lösenordet.

Så ni som vill läsa den (innehåller bilder, vardagstexter etc) kan kommentera sin mejl eller mejla mig på en gång ([email protected]).


Ledig imorgon

Ligger i sängen och chillar med hunden. Är ledig imorgon så jag kan sova hur länge som helst. Om inget går snett..

Men nu ska jag försöka sova. Har ont i magen och huvudet.


Fråga: varför blev du jagad av polisen? <3

Jag blev jagad av polisen för att jag hade tagit en överdos på skolan, hehe. Så dem jagade mig eftersom jag skulle in till sjukan och sedan till psyket. <3
 

SELF-HARMER PROBLEM #15


Varje måndag 15:00

Har varit på samtal med min psykolog idag igen. As usual, varje måndag klockan 3. Han började prata om mental- och känslomässig medvetande och fysisk avslappning? Äh, kommer inte ihåg. Är så irriterad på mig själv att jag inte kan behålla fokusen. Kan knappt lyssna på längre konversationer även om konversationen gynnar mig. Det suger stenhårt faktiskt.
 
Annars då? Kirrade MVG på religionsprovet idag. Högsta poäng i klassen med totalt 43p. Har blivit påmind om den gången jag blev jagad av polisen i skolan. 

Fika hos farmor

Alltså sorry för kass uppdatering idag. Har mest legat i sängen. Har typ inga krafter. Jag finner det skitjobbigt att lyfta armen och använda den. Jag finner min huvudvärk outhärdligt.

Åkte iaf till farmor och fikade. Min underbara farmor. Hon pratade om allt, jag fick ventilera mig och hon fick detsamma. Jag pratade om min mamma och farmor tröstade. Jag pratade om skolan och farmor berätta att hon är stolt över mig.
Hon berättade att hon lider så mycket och att det skulle vara skönare att somna in. Jag hatar när farmor berättar det och inte verkar berörd.

 


Försöker lindra min ångest med American Horror Story


Om att skära sig.

Ögonen går knappt att hålla öppna och det sticks i armen. Det är en skön känsla, känns nästan som att jag är bedövad. Jag vet inte om jag är klar. Vill ut och röka och fimpa på mig, ett sätt jag skadade mig själv på förut. Vill få tillbaka endorfin kicken jag fick utav den brännande känslan.
Jag ska fortsätta skära mig, en sån jävla skön känsla. När blodet sipprar fram och hur såret är öppet och färskt. Har fixat nya rakblad, känner mig som en liten flicka på julafton.

Give me love

Jag måste göra det ikväll och jag skiter i allt. Jag vill bara att någon räddar mig den här gången. Vill att någon släpar iväg mig från mörker och död.


Kill yourself with anxiety

Har fetast ångesten just nu, känns som den ska käka upp mig inifrån. Så jag tänker försvinna ut och röka i denna kalla och mörka kväll. Fast egentligen är det inte så kallt, bara -3 grader..

Ska försöka att inte skära mig ikväll. Ska vara duktig och testa andra sätt ikväll. Fick ju ett par tips tidigare som jag inte har testat ännu. Hoppas på att det fungerar bara! Men nu: ut och röka!

American Horror Story

 
Skulle gärna vilja att någon känner sådär för mig med. Skulle vilja bli räddad.

Pappa är full (lördag 15:35)

Pappa är full. Han är jobbig och retsjuk. Hans tal är försämrat. han mumlar och sluddrar fram orden så det blir svårt att hänga med och irriterande att lyssna på. Men jag är nästintill van med det här. Med hans andedräkt och hans sluddrande tal. Jag är van med att han retas och lägger små pikar. Det är ändå något jag kan leva med.
Men jag önskar verkligen att han inte drack sig full varje helg. Fre-sön. Jag önskar att han är full på bara fredagar t.ex. 

Ändå älskar jag honom. Det är inget större fel på Pappa. Alla föräldrar dricker, alla föräldrar blir fulla och jobbiga. Min Pappa är ändå någon som har gått igenom mycket och som inte blir våldsam när han dricker, vilket är tur. 

SELF-HARMER PROBLEM #129


Ta mig inte tillbaka, nu kan du bli hel igen.


Studentmössa & konto på arbetsförmedlingen.

Hämtade studentmössan idag och allt känns så overkligt. I Juni tar jag studenten, fattar ni? Jag är snart klar! Snart är jag en utbildad ung tjej. 
För att göra allting mer verkligt så har jag börjat skriva curriculum vitae (CV) och personligt brev. Gjort ett konto på arbetsformedlingen.se och sökt fram potentiella jobb.
 
Just nu fryser jag som en tok. Ska gå upp och prata med papi och senare kanske jag åker och träffar en kompis ;) (ragg???!?) 
Och BTW, sorry för usel uppdatering. Har bara inget att skriva längre. Mina inlägg blir bara kortare och kortare.

Om honom

Tänker på honom allt mer. På hur hans händer är över hela min kropp. Hör hans röst när jag lyssnar på musik. Ser hans gestalt vid varje hörn.
Behöver prata, behöver ventilera mina känslor. Tur att jag är hemma hos min syster, då har jag åtminstone henne.

I helgen blir det att dricka igen btw. Dricka bort alla sorger och allt jobbigt i livet.


Bäst vore nog att isolera sig i någon vecka

Fitta, helvete, fan. Har skurit mig. Är för mycket problem runt omkring mig nu och jag är inte stark. Kan inte hitta några andra lösningar än att skära mig.

Så jag funderar stark på att isolera mig i någon vecka. Inte smsa/ringa folk, inte använda datorn och bara vara hemma. För jag klarar inte det här, för mycket drama och skit.


Bästa serien som existerar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naiv

Jag är blåögd och gömmer mig från sanningen.


Tack

Har så jävla många att tacka för den senaste veckan. För att ni har funnits till hands när jag har fallit. Och ni vet vilka ni är.
Vissa har verkligen räddat livet på mig medans andra vara har lyssnat och gett tips.

Btw, special tack till klassen som har stått ut och förstått mig senaste veckan. Tack för att ni har försökt muntra upp mig och för att ni är ni. Skulle ha hoppat av skolan om jag inte hade en sådan underbar klass.


Studenten snart!!!

På torsdag hämtar jag ut min studentmössa! Fatta, snart tar jag fucking studenten!
Vet inte alls vilka jag ska bjuda på studentmottagningen, men troligtvis blir det familj/släkt och ev. vänner. Synd att C också tar studenten samtidigt. Hade velat ha henne på min mottagning. Aja, hon och jag får fira som fan efter! :)
Efter studentmottagningen ska jag nog till Carro på hennes mottagning. Antingen firar vi hela kvällen där eller så blir det utgång. FAN vad jag längtar!


Feb. 04, 2013

Snart ska jag ut på praktik, till en särskola. Ska faktiskt bli intressant och lärorikt, dock är jag orolig över mina ärr. Jag kommer inte kunna vistas med korta kläder utan att människor kommer snegla på mig och ställa jobbiga frågor som "vad har du gjort där?"

Jag kommer få ha långärmat, täcka över mina armar så bra som det går. Men det kommer nog gå bra iaf, det är ändå inte praktik förens v.9


Låter ciggaretterna tysta min mun och röken skymma mina ögon

Träffade min psykolog idag igen, precis som jag gör varje måndag.
Fick en läxa förra veckan och jag lämnade in den idag. Otroligt att jag faktiskt gjorde läxan!
Jag tror faktiskt att det här kan vara något för mig, känner ett förtroende till psykologen och vi har inte ens träffats många gånger. Han verkar seriös och kompetent.


Inga ord, inga meningar, inga någonting.

För jobbigt att skriva. Hittar inga ord som kan bygga upp en ordentlig mening. Suck.
 

SELF-HARMER PROBLEM #74


~ Q U O T E S ~

 
 
 
 

Rotlös

Just det, är hemma nu och nu kommer min uppdatering bli bättre då jag har en dator att skriva på. Har haft en rätt så händelserik helg. Kom till Ö-staden kvart över fem på fredagen. Åkte bil till min fina vän och åt middag. Sen blev det ju förfest och runt nio drog vi till krogen! Jag har ju redan skrivit här att jag blev utslängd från krogen. 
Meen hur som helst. På lördagen låg jag däckad i sängen hela jävla dagen. Sov, gick på toa, sov, drack vatten, sov, rökte, sov, drack redbull och kaffe, sov, åt middag och sov. När klockan var åtta kollade jag på melodifestivalen med ett gäng människor.
Direkt efter melodifestivalen stack jag till rummet och försökte slagga. Men det gick inte då jag fick dödsångest. Runt 1-tiden somnade jag.
På söndagen mådde jag lite bättre, testade köra eu-bil. Sen tog jag 14:45 tåget hem.. Pratade med pappa och gjorde min KBT-läxa.

SELF-HARMER PROBLEM #75


Lindrar ångesten lite

.. Genom att dra bort sårskorpor. Saknar fortfarande det rinnande blodet men jag måste behärska mig när jag är här.


Ångestattack under natten

Igår natt fick jag tydligen ångestattack och slutade andas. Min kompis höll om mig och skakade på mig tills jag började andas.
Pratade om honom. Drömde om honom.

Inatt sover jag själv och jag har dödsångest. Fan vad äcklig jag är. Så nu blir det att försöka härda ut ångesten, annars blir det inte bra.
Ni får gärna skriva stöttande kommentarer som jag kan må bra av och underhålla mig med. Bara något fint ord hjälper mycket.


V: utslängd från krogen

Är i en annan stad i ett annat län. Igår besökte jag krogen med min bästavän här och hennes kompisar.
Kom till krogen klockan nio, hade förat innan i en lägenhet. Började med att köpa en cider, sen blev det 3 shots (12 cl) på en gång. Blev ganska full så jag fick inte dricka något mer av mina kompisar. Men jag smög till baren iaf och köpte en till shot.
Efter det skulle jag ut och röka, kunde knappt gå. Väl där ute snubblar jag in i en ordningsvakt som började följa efter mig och en kompis. Han sa till kompisen att jag var för full för att stanna på krogen så följde vakten med mot dörren. Vi skulle hämta min jacka men jag hade tappat bort min Nummerupplysning så jag fick inte hämta ut den. En kompis fick hämta ut den halv tre på natten.
Iaf, klockan var halv tolv på kvällen när jag snubblade ut från krogen. Var inte välkommen där.

Idag lider jag så förbaskat mycket. Är bakis. Mår illa, har inga krafter i kroppen, ont i huvudet och är jättetrött!


V åker på semester.

Jaha. Idag åker jag iväg. Kommer sakna min papi så det gör ont. Saken är att jag inte har sovit hemma på två dagar och nu åker jag iväg hela helgen! Upptagen tjej?

Självmordstankarna har lockat mig denna vecka och jag skar mig lite i måndags. Ångesten är för stark, suck.


RSS 2.0